maanantai 30. heinäkuuta 2012

Sadepäivä Tallinnassa








Kesälomalla vietettiin sateinen päivä Tallinnassa, puikkelehtien sateensuojasta toiseen ja syöden kerrankin hienosti neljän ruokalajin menu ravintola MEKK:ssä.

» MEKK

Muuten kesäloma sitten menikin Suomea kierrellen, tosin pienimuotoisemmin kuin aikaisempina vuosina. Oli nyt jotenkin jaksaminen vähissä ja keskityttiin vain mökillä loikuiluun ja pienempiin päiväretkiin. Lisää niistä retkistä Suomi Tour -blogimme puolelta.

» Suomi Tour

Futuro-talo




Yksi kesälomamme mieliinpainuneimmista seikkailuista oli retki Futuro-talolle, jonka myötä intouduimme etsimään myös muita arkkitehti Matti Suurosen suunnittelemia Casa Finlandia -sarjan rakennuksia ja löysimmekin pari huoltoasemaa.

Retkestämme jäi myös yksi ylimääräinen sisäänpääsylippu, joten jos sinäkin haluaisit päästä tutustumaan Futuro-taloon tai käydä ihmettelemässä Näyttelykeskus WeeGeen muuta tarjontaa kannattaa käydä heittämässä kommentti Suomi Tour -blogiin ja osallistua ilmaisen sisäänpääsylipun arvontaan! Näyttelykeskuksen sisäänpääsy normaalisti on aikuisilta 10 euroa + lisäksi Futuroon erikoislippuhinta 2 euroa, myös ilmaisiltoina. Arvottavalla piljetillä siis kuittaat tuon 10 euron osuuden. Voittomahdollisuudet ovat aika hyvät, kun montaakaan kommenttia ei ole vielä ilmaantunut ;)

»  Arvonta - voita WeeGeen sisäänpääsylippu

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Aamiainen


Aamiainen omilta tiluksilta.

Viime vuonna sato oli kesälomamme aikana mennyt jo huonoksi tai kadonnut parempiin suihin, mutta tänä vuonna riittää mansikoita vielä itsellekin.

Kannellisen emalikulhon löysin kesälomalla Sysmästä kirpputorilta.

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012